مجوز نشریه

اطلاعیه شماره 1

با کمال مسرت به اطلاع پژوهشگران، اساتید، دانشجویان دوره های تکمیلی و سایر علاقمندان می رساند مجور انتشار فصلنامه " مدیریت کسب و کار بین المللی" Journal of International Business Administration  (JIBA)  توسط دانشگاه تبریز طی شماره مورخه 286493/3/3 از 14/12/1395 دریافت شده است. این فصلنامه تلاش دارد فضایی علمی برای به اشتراک گذاشتن آخرین تحولات و پیشرفت ها ی دنیای علم و عمل در حوزه کسب و کار بین المللی را برای دانشگاهیان و متخصصان فراهم آورد. هدف اصلی آن توسعه زمینه تبادل ایده ها در طیف وسیعی از موضوعات مهم مربوط به کسب و کارهای بین المللی و ارایه محرک برای تحقیق و توسعه بیشتر در این حوزه است.  موضوعات شاخه M16  در طبقه بندی JEL هسته اصلی تمرکز فصلنامه محسوب می شود و مطالعه آثار بین المللی شدن ، از لایه های اولیه آن یعنی صادرات و واردات مستقیم تا شراکت های راهبردی و تشکیل کنسرسیوم، سرمایه گذاری مشترک ، لیسانس و فرانشیر و نظایر آن بر مولفه های مختلف سازمان و مدیریت مورد تاکید خاص مجله است. لذا کلیه مقالات واصله در زمینه مطالعات تجربی، تحولات و پیشرفتهای نظری و روش شناختی در کسب و کارهای بین المللی داوری می شوند. مشروح جزییات قصلنامه در سایت نشریه به نشانی http://jiba.tabrizu.ac.ir  آمده است. لازم به یادآوری است که هدف هیئت تحریریه فصلنامه، اخذ درجه علمی و پژوهشی از وزارت متبوع است لکن همانگونه که استحضار دارند ارزیابی هر نشریه جدید منوط به انتشار حداقل دو شماره بوده و در صورت تایید، درجه اعتبار علمی به شماره های قبلی نیز شامل می شود. لذا رجا واثق دارد با استقبال گسترده ای که از سوی جامعه علمی پویا و فرهیخته کشور شده است این مهم در اولین فرصت ممکن محقق خواهد شد.