اخبار و اعلانات

اخذ درجه علمی پژوهشی نشریه مدیریت کسب و کارهای بین المللی

با کمال مسرت به اطلاع اساتید، دانشجویان و پژوهشگران عزیر می رساند اعتبار علمی - پژوهشی نشریه مدیریت کسب و کارهای بین المللی در جلسه کمسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورخه 1397/11/24 تصویب و طی نامه شماره 3/18/311982 مورخه 1397/12/7 به دانشگاه تبریز ابلاغ شده است. ضمن عرض تبریک به دست اندرکاران نشریه و جامعه دانشگاهی، بدینوسیله از عموم علاقمندان و پژوهشگران دعوت می شود آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی پژوهشی خود را در حوزه مدیریت کسب و کارهای بین المللی، برای انتشار در این نشریه ارسال فرمایند.

مطالعه بیشتر

مجوز نشریه

اطلاعیه شماره 1 با کمال مسرت به اطلاع پژوهشگران، اساتید، دانشجویان دوره های تکمیلی و سایر علاقمندان می رساند مجور انتشار فصلنامه " مدیریت کسب و کار بین المللی" Journal of International Business Administration  (JIBA)  توسط دانشگاه تبریز طی شماره مورخه 286493/3/3 از 14/12/1395 دریافت شده است. این فصلنامه تلاش دارد فضایی علمی برای به اشتراک گذاشتن آخرین تحولات و پیشرفت ها ی دنیای علم و عمل در حوزه کسب و کار بین المللی را برای دانشگاهیان و متخصصان فراهم آورد. هدف اصلی آن توسعه زمینه تبادل ایده ها در طیف وسیعی از موضوعات مهم مربوط به کسب و کارهای بین المللی و ارایه محرک برای تحقیق و توسعه ...

مطالعه بیشتر